Zakelijk

De dienstverlening van Wilhan Advies is gericht op een plezierige samenwerking met u. Wilhan Advies, fiscaal adviseur is uw partner die uw belangen behartigt en u advies op maat verstrekt. Dit op het gebied van boekhouding, aangiften, belastingen, bezwaarschriften, jaarrekeningen en de financiële administratie van uw eenmanszaak of van u als ZZP'er.

Klantgerichtheid, betrokkenheid en deskundigheid zijn de sleutelwoorden van de dienstverlening van WIlhan Advies uit Dordrecht, waarbij u en uw onderneming centraal staan bij de fiscaal adviseur.

Aangiften & belastingen

Een terugkerend feit is dat u, als ondernemer altijd te maken heeft met aangiften en belastingen.
Wilhan Advies zorgt voor een optimaal gebruikt van de belastingfaciliteiten en kunt u helpen bij alle belastingenaangiften.

Lees meer over aangiften & belastingen

Bezwaarschriften

Bent u het niet eens met een besluit, aanslag of beschikking van een bestuursorgaan? Een bezwaarschrift kan de oplossing bieden. Wilhan Advies verzorgt bezwaarschriften voor het Midden- en Kleinbedrijf.

Lees meer over bezwaarschriften

Financiële advisering en admistratieve ondersteuning

Boekhouding, jaarrekening, begrotingen, rapportages en winstprognoses maken deel uit van een overzichtelijk financiële administratie. Heeft u daarbij hulp nodig?
Wilhan Advies geeft financieel advies en ondersteunt u bij uw financiële administratie.

Lees meer over advisering en ondersteuning

Copyright © 2018 | Alle rechten voorbehouden | WS Webscript Solutions